Luksus Catering kan tilbyde flotte og charmerende lokaliteter, som åbner muligheder for forskellige typer af selskaber af privat og erhvervsmæssig karakter.

Der er plads til enhver lejlighed lige fra det traditionsrige og festlige til det firmaorienterede og seriøse.

Det kunne være housewarming, polterabend, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, reception, sommerfest, julefrokost, nytårsfest, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup osv. samt firmaarrangementer som jubilæum, receptioner, julefrokoster, firmafester, konferencer etc...

Vi garanterer for en festaften, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje fra start til slut. 

Vores stilfulde lokaliteter med en god portion atmosfære, danner rammen om årets festdag. Vi tilbyder Dem et hus, hvor der er højt til loftet på alle måder, hvor stukken, de høje paneler og parketgulvene i samspil med vores professionelle personale, giver Dem lyst til at læne Dem tilbage og nyde Deres aften.

Vi disker op med en suprim middag, velsmagende og veltempereret vine og senere total fri cocktailbar og Dj’en spiller op til dans.

Vi kan tilbyde alle slags størrelser af rum og der er ikke grænser for mulighederne - Kontakt os og vi vil give Dem et tilbud.

Vi vil med glæde vise Dem rundt, så de med egne øjne kan se de mangfoldige muligheder vi huser. Vi ønsker at Jeres fest bliver skræddersyet efter Jeres ønsker og behov, da det jo er Jeres fest.